Bulvár-celeb

2023.12.04. 11:15

L.L. Junior lebukott: újra együtt van a párjával

Az énekest egy videó buktatta le.

Fotó: Markovics Gábor

Beszédes videó látott napvilágot L. L. Junior szerelmi életéről. A roma zenész ősszel vált el hivatalosan Körtvélyessy Kingától, korábban pedig fiatal szerelmével, Dárdai Blankával is a szakítás mellett döntöttek - írja a Bors. 

Újra együtt...

Ez azonban nem volt végleges. Mármint a Blankával való szakítás. A fiatal, tehetséges énekesnő ugyanis beszédes videót osztott meg a TikTok-csatornáján. Egy napjának a fontosabb momentumait zsúfolta a kicsit több mint két perces videóba, amiben többször is feltűnik Junior… Ez pedig igencsak meglepő, annak fényében, hogy nyáron látszólag zajosan szakítottak egymással − sokadik alkalommal.

– Ma a páromnál aludtam, a reggel nagyon korán kezdődött és nagyon sok elintézni valónk volt. Mikor itt alszom, nekem kábé húsz perc a készülődés összvissz – fogalmazott a lány, aki nem sokkal később le is leplezte, ki is az a bizonyos férfi, akinél az éjszakát töltötte:

 Laci is már gondolatban rakta össze a napját

– kommentálta a lány, míg a kamera a kissé álmos zenészt mutatta.

A régi-új szerelmespár ezután üzleti ügyeket intézett, s bár Junior új vállalkozásának fő profilja csirkés ételeket áruló büfékocsik kitelepítése, ők mégis a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca mellett tették le a voksukat egy gyors ebéd erejéig…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában