Bulvár-celeb

2024.01.24. 04:55

Hűha! Marics Peti a színpadon csókolózott egy lánnyal

Vajon mit szól ehhez Stana Alexandra?

MW

Forrás: Instagram

A ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán a múlt hétvégén koncertezett a Papp László Budapest Sportarénában, a fellépésük pedig több szempontból is emlékezetes maradt. Például azért, mert a show közben Milónak felgyulladt a haja. Szerencsére nem sérült meg, a pirotechnikai „találkozást” csak a haja, a szemöldöke és a szempillája bánta. 

Azonban Marics Peti is gondoskodott arról, hogy emlékezetes legyen az este. Több sztárvendég is tiszteletét tette az Arénában, többek között Radics Gigi, akivel legújabb dalukat adta elő Marics, de felbukkant Stana Alexandra is, akivel egy külön produkcióval varázsolták el a közönséget. 

Stana Alexandra
Forrás: Instagram

A Dancing with the Stars egykori táncospárja szenvedélyes latin táncot adott elő, csak úgy izzott köztük a levegő. 

A produkció végén Marics gyengéden megsimította Alexandra arcát, és hosszú másodperceken keresztül néztek egymás szemébe. A rajongók szerint ez felért egy szerelmi vallomással, azonban később Peti egy másik lánnyal csókolózott a színpadon.

Az egyik dal közben Marics Peti elkapta az egyik táncoslányt és megcsókolta. Bár sokak szerint ez egyértelműen a show része volt, mert a lány meg sem lepődött, de vannak olyanok is, akik emiatt sajnálják Stana Alexandrát. Lehet, hogy Peti ezzel akart tiszta vizet önteni a pohárba?

Teljesen jól tette, részben azért, mert része volt a produkciónak, de ha mégsem, akkor pedig mikor tegye meg, ha nem most? Marics mellesleg olyan lányokat akaszthat le a környezetéből, amilyeneket szeretne

− írta valaki.

„A reakcióból látszik, hogy tervezett volt” − fogalmazott egy másik kommentelő.

„Ha tervezett volt, ha nem, szerintem Alexandrának ez tuti nem esett jól...”

− írta egy harmadik.

Hogy mi az igazság, azt csak Peti tudja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában