Krimi

2023.06.02. 05:30

Hátborzongató rituálé jeleit találták a biatorbágyi öngyilkosság helyszínén (videó)

Néhány napja megdöbbentő öngyilkosság történt Biatorbágyon.

MW

Forrás: Metropol

Facebook-csoportokban terjedt el a hír, hogy a város külterületi részén, az egykori szovjet rakétabázis területén egy holttestet találtak. A biatorbágyi kommentelők szerint a férfi öngyilkos lett, felakasztotta magát. A Metropol munkatársai átfésülték a helyszínt és furcsa dolgokat találtak.

Az eset láthatóan sokkolta a biatorbágyiakat, hiszen gyakran túráznak a gyerekekkel is azon a részen, ahol az eset történt.

Forrás: Metropol

A furcsa halálesetről a Magyar Nemzet is beszámolt, a lapnak a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette az információt:

Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy kollégáim egy holttestet találtak 2023. május 18-án délután Biatorbágy külterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.

A Metropol stábja megkereste a helyszínt. A nyomasztó hangulatú hely az egykori Holdfény Rakétabázis, amelynek betonsilójában furcsa kép fogadta őket: egy kövekből kirakott tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott. A tűzrakóhely elé egy gumiabroncsot tett, arra valószínűleg leült, és így nézte a lángoló babát. A félig leégett testű, megszenesedett babát aztán otthagyta.

Forrás: Metropol

A Metropol cikkéből kiderül, hogy az ijesztő rituálé helyszínétől nem messze találták meg az öngyilkosságot elkövető férfit.

Íme a hátborzongató videó: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!