Krimi

2023.07.22. 05:00

Részegen molesztált és durván bántalmazott buszra váró kisgyerekeket a dabasi férfi

A nemiszervét is ajánlgatta egy megriadt kisfiúnak.

MW

Forrás: Police.hu

A felháborító eset március 29-én délután történt, amikor az ittas férfi Dabas belvárosában az iskolából éppen hazafelé tartó gyerekekbe kötött bele – írja a Tények.hu a Pest Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye alapján.

Először két, padon ülő, szüleit váró fiúra kiabált rá, hogy menjenek oda hozzá, különben megöli a családjukat. A megijedt gyerekek visszafutottak az iskolába. A férfi ezután a közeli buszmegállóba igyekvő egyik fiúra káromkodott ok nélkül. Miután ez a fiú is elszaladt, a buszmegállóban várakozó három testvérre, egy fiúra és két kislányra terelődött a figyelme.

 

Forrás: Police.hu

A zaklató először pénzt kért a fiútól, mondván, ő rendőr és ha nem ad neki, akkor letartóztatja. Miután nem kapott pénzt, a férfi agresszívan felszólította a kisfiút, hogy kérjen elnézést a lányoktól, mert megbántotta őket. 

Félelmében a kisfiú eleget tett a felszólításnak, majd megpróbálta elmenni onnan, de a férfi ekkor megragadta a nyakát, és a fejét beleverte a buszmegálló falába. 

Eközben ismét követelte, hogy kérjen újra bocsánatot, amit a kicsi újból megtett. Ezt követően közölte a gyerekkel, hogy neki is van két lánya és ha hozzájuk mer érni megöli őt és a családját is.

Forrás: Police.hu

Majd minden előzmény nélkül utasította a fiút, hogy kapja be a nemi szervét és ad neki 20 ezer forintot, illetve követelte, hogy a gyerek vegye elő saját nemi szervét. Miután erre a kisfiú nem volt hajlandó, a férfi leköpte őt, és a hajánál fogva kezdte rángatni. 

Az esetnek több kiskorú is szemtanúja volt, de félelmükben nem mertek beavatkozni. A férfi végül elengedte a gyereket, aki  fel tudta hívni a segélyhívót, ám a bántalmazó ekkor is pénzérmékkel dobálta őt.

Forrás: Police.hu

Közben megérkezett a busz, amire a gyerekek vártak, de csak a két lány tudott felmenekülni. A zaklató a fiút nem engedte felszállni, a gyermek eközben könnyebb sérülést szenvedett. A hívás alapján kiérkező rendőrök a férfit egy közeli kocsmában fogták el.

A napokban azonban aljas indokból elkövetett testi sértés, valamint a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat az ügyészség a férfivel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában