Krimi

2023.09.19. 16:35

Anyuka idegállapotba került és megverte az iskolaőrt

Az ügyészség gyorsított eljárásban már bíróság elé is állította a nőt.

Forrás: police.hu

Az anya szeptember 11-én reggel ment be a IX. kerületi általános iskolába, a becsengetés után. A gyereke osztályfőnökével akart beszélni, de nem egyeztetett előre időpontot. A portás szólt neki, hogy álljon meg, őt azonban ez nem érdekelte. Ekkor a női iskolaőr mondta azt neki, hogy menjen el az iskolából, mert tanítási idő van. Az anyát ez sem érdekelte, felment az emeletre.

Kopogás nélkül berontott az osztályterembe, majd kiabálva kérdőre vonta az osztályfőnököt.

A tanár kérte, hogy menjenek ki a teremből, de az anya tovább folytatta a kiabálást. Közben az iskolaőr is a terembe ért és elmondta a nőnek, hogy ha nem megy ki az iskolából, akkor ki fogja vezetni. Az anya azonban tovább kiabált és megjegyezte, hogy nem érhetnek hozzá, erre az iskolaőr elmondta, hogy ilyen viselkedésnek nincs helye az iskolában és megfogta a karját, hogy kivezesse onnan.

Az anya elrántotta a karját, majd a földre lökte az iskolaőrt, akinek a taktikai öve közben a földre esett.

Ezek után az iskolaőr hívta a rendőrséget.

Az ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította a nőt, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt 1 év felfüggesztett börtönre ítélték. Az ítélet jogerős.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában