Krimi

2023.10.27. 14:48

Szörnyű baleset: 3 kisgyerek vesztette el az anyukáját az 55-ös főúton történt karambolban

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze pénteken az 55-ös főúton, Ásotthalom közelében. A balesetben egy nő a helyszínen meghalt, nyolcan megsérültek.

Fotó: pozsgai

A baon.hu információi szerint az italokat szállító kisteherautó Szeged felől érkezett, amikor egy, az előtte lévő kanyarban a szemből érkező személyautóval összeütköztek. 

Az autóban heten ültek, a baleset során egy nő a helyszínen életét vesztette, egy személyt a tűzoltók emeltek ki az összetört autóból. Információink szerint a balesetben egy 2, egy 3 és egy 5 éves gyermek is megsérült, az édesanyjuk a baleset halálos áldozata. 

A kisteherautóban ketten utaztak, ők is megsérültek. A mentők a sérülteket a szegedi klinikára és a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították. Az egyik súlyos sérültet – úgy tudjuk, hogy egy kisgyereket – mentőhelikopterrel szállították a szegedi klinikára.

Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

Meg nem erősített információk szerint a magyar rendszámú személyautót egy embercsempész vezette, egy migráns családot szállított, úgy tudjuk, hogy őt a baleset után egy másik csempészautóval elvitték a helyszínről. Ezt az információt azonban egyelőre a rendőrség nem erősítette meg - írja a vármegyei hírportál.

Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában