Krimi

2024.02.07. 04:50

Videón a szörnyű pillanat, ahogy unokájával együtt elgázolta a nagymamát egy autó

Egy szabadnapos mentős sietett elsőként az elütött nagymama és a két és fél éves kisfiú segítségére. A térfigyelő kamera mindent rögzített.

Fotó: baon.hu / Pozsgai Ákos

Elvakította a nap, ezért fékezés nélkül elgázolt egy nagymamát és egy két és fél éves kisgyereket egy sofőr Kiskunhalason hétfőn. Az asszony és a gyermek olyan helyen kelt át az úton, ahol ugyan nagy a gyalogosforgalom az úttesten át, de nincs kijelölt gyalogátkelő – írja a baon.hu.

A baon.hu helyszíni információi szerint a nagymama több métert repült és az eszméletét is elvesztette.

A helyszín közelében volt egy szabadnapos mentős, aki elsőként sietett a nagymama és unokája segítségére, kollégái percek alatt kiérkeztek és átvették a sérültek emelt szintű ellátását. A mentők miután stabilizálták mindkettőjük állapotát, kórházba szállították őket.

 A személyautó vezetője azt mondta, hogy a lemenő nap fénye elvakította, ezért nem vette észre időben az előtte az úttesten áthaladó gyalogosokat. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában