Sport-reality

2020.01.03. 17:00

Nyíregyházi röpis az Exatlon legfiatalabb versenyzője (videóval)

Pap Dorka úgy érzi, hogy fiatal kora ellenére fel tudja venni a versenyt az idősebbekkel.

Forrás: Facebook

A Nyíregyházi Sportcentrum büszkén jelentette be közösségi oldalán, hogy az Exatlon történetének legfiatalabb versenyzőjeként a nyíregyházi Pap Dorkának is szurkolhatnak a tévénézők esténként a TV2 műsorán. Dorkát láthatták pályán a helyi röplabdarajongók, hiszen a fiatal lány a Nyíregyházi Sportcentrum U21-es csapatának liberó játékosa és a Vasvári Pál Gimnázium tanulója.

A bejegyzésből kiderül: a 18 éves Dorka a Kihívók csapatát erősíti, és már a műsorban bejátszott kisfilmjében is elmondta, hogy a röplabda tanította meg a csapatmunkára és az együttműködésre.

Családja motiválja

Dorka már az Exatlon Hungary első adásában bebizonyította, hogy helye van a műsorban, hiszen az ő teljesítménye segítette hozzá a Kékek csapatát a győzelemhez. A TV2 honlapján a tévénézők még jobban megismerhetik a fiatal lányt, Dorka az adatlapján számos kérdésre válaszolt – többek között azt is elmondta, hogy a játék alatt a nehéz időszakokban az fogja motiválni, hogy a családja és a barátai szurkolnak neki, és már most nagyon büszkék rá.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában