Családi hivatás

2020.06.30. 15:35

Puskás Peti büszke édesapjára

A hírességnek volt kitől örökölnie tehetségét, és nagyon örül a szülői sikernek.

Puskás Peti és édesapja, Puskás Tivadar

Forrás: Youtube

Mint ahogyan lapunkban korábban már megírtuk: Puskás Tivadar, a Móricz Zsigmond Színház színésze a teátrum évadzáróján nívódíjat kapott. A színművésznek fia, Puskás Peti nemcsak személyes, hanem közösségi oldalán is gratulált, ezzel megmutatva mindenkinek, milyen boldoggá teszi édesapja elismerése.

Családi hivatás

„Rengeteg csodás alakítás után most nyugdíjba vonul, ősszel még vár rá egy jutalomjáték a Napsugár fiúk elő­adásban. Büszkék vagyunk rád, apukám, és szerintem az egész város boldog, hogy ilyen hosszan és ilyen szeretettel szolgáltad a nyíregyházi közönséget” – írta a bejegyzésben.

Puskás Peti maga is édesapja nyomdokaiba lépett: amellett, hogy folyamatosan gyűjti a rajongókat a The Biebers nevű együttesével, szólóban énekel, és tévéműsorokban is szerepel, a közönség rendszeresen láthatja színházi elő­adásokban is. Sőt: apa és fia egyszer együtt szerepelt egy televíziós sorozatban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában