Megindító pillanat

2020.07.16. 10:52

Együtt az édesapjával

Puskás Peti decemberben a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színpadán is fellép.

Bogi és Peti az elmúlt vasárnap Nyíregyházán jártak, s felkeresték a színházat is

Forrás: MAGYAR SÁRA VERONIKA

A színész-énekesnek bizonyára egy álma válik valóra, hiszen az év végén szeretett édesapjával és szerelmesével, az énekesnő Dallos Bogival együtt játszhat. Puskás Peti közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt a rajongókkal, és a bejegyzésből úgy tűnik, hogy a híresség már alig várja a közös munkát.

Megindító pillanat

– Apukám decemberben 5-én utolsó bemutatójára készül a Móricz Zsigmond Színházban, és az a csodálatos dolog történt, hogy felkértek minket is, játsszunk vele a Napsugár fiúkban. Bevallom, nagyon meghatódtam, amikor Bogival felmentünk kicsit a színpadra, és arra gondoltam, hogy hamarosan hárman együtt játszhatunk majd azon nézőtér előtt, ahol rengetegszer nézhettem apukámat az elmúlt 20 évben – írta Puskás Peti.

Mint ahogyan azt lapunkban már korábban megírtuk: Puskás Tivadart a nyíregyházi teátrum a közelmúltban nívódíjjal tüntette ki. A tehetségkutató műsorból országosan ismert fiát már többször is láthatta a megyei közönség, például a tavalyi VIDOR Fesztiválon is koncertezett a The Biebers nevű zenekarával.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában