Nem árt a marketing

2020.08.06. 08:30

Puskás Peti egy nehéz időket megélő szférára hívta fel a figyelmet

Puskás Peti nem szeretné a nehéz helyzetben magára hagyni a számára kedves vendéglátóhelyeket.

Bár a veszélyhelyzet már véget ér, a koronavírus-járvány hatásait még mindig tapasztalhatjuk nap mint nap – ebben a zeneipar különösen érintett, hiszen idén nyáron elmaradnak a fesztiválok, a hazai sztárok nem játszhatnak tömegek előtt. A szakma számos képviselője kifejtette már véleményét a helyzetről, azonban a The Biebers énekese, Puskás Peti most egy másik nehéz időket élő szférára is felhívta a figyelmet.

Az előadó közösségi oldalán osztott meg egy fényképet egyik kedvenc fővárosi olasz étterméről. A fotóval azt szeretné illusztrálni követőinek, hogy jelenleg a vendéglátás is nehézségekkel küzd. A bejegyzésben arról írt, hogy bár tagadhatatlan, hogy vannak olyan helyek, ahol „lehúzzák” a turistákat, a kedvenc éttermeit szívesen támogatja ebben a kihívásokkal teli időszakban – akár csak annyival is, hogy alkalomadtán betér egy-egy italra.

Online koncertet adtak

Az elmúlt hónapokban Puskás Petinek is el kellett halasztania a nagy fellépéseit, de ez nem jelenti azt, hogy zenekarával tétlenkedtek volna – például a múlt héten egy online követhető koncerttel lepték meg a rajongókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában