Új sláger is készül

2020.11.11. 15:35

Újabb remixversenyt hirdet Nemazalány

A nyíregyházi előadó rajongói és a feltörekvő DJ-k most remek lehetőséget kaptak.

Nemazalány

Forrás: LAST PROJECT RECORDS

Az énekesnő nem először inspirálja egy kis kreativitásra a közönségét: az év elején már hirdetett egy remixversenyt az Eltelt egy nap című dalához. A nagy sikerre tekintettel Nem­azalány egy újabb hasonló lehetőséget kínál, ezúttal a Zűrös vagyok című szerzeményt gondolhatják újra a vállalkozószelleműek.

Új sláger is készül

Az első helyezett művét hivatalos remixként feltöltik majd a Nemazalive Production YouTube-csatornájára, melyen a nyíregyházi énekesnő és zenésztársai akusztikus és melankolikusabb slágereit hallgathatják meg az érdeklődők. A remixeket november 30-ig várják, a feltörekvő DJ-k e-mailben jelentkezhetnek a megmérettetésre.

Nemazalány mindemellett egy új dallal is készül: közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint hamarosan elérhető lesz a Panellakás című szerzeménye. Az internet­sztár egy rövid dalszövegrészletet is közzétett, amelyből úgy tűnik, hogy egy szakítós számra számíthat a közönség.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában