Nyíregyháza

2021.06.03. 06:03

Egy új zenekarral énekel Szakos Andi

A nyíregyházi énekesnő az idén először koncertezett.

KM

Forrás: Szakos Andrea archívuma

A koronavírus-járvány miatt az előadóművészeknek az elmúlt egy évben alig volt rá lehetőségük, hogy találkozhassanak a közönséggel, most azonban a korlátozások fokozatos feloldásával lassan beindul a koncertszezon is. A közelmúltban végre a nyíregyházi Szakos Andrea is színpadra állhatott.

Klasszikus dalok

Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg, hogy Hajdúszo­boszlón az Abrakazabra zenekarral muzsikált, még egy néhány perces videót is feltöltött a műsorról. A koncerten Cserháti Zsuzsa, Katona Klári és Kovács Kati legszebb slágereit tolmácsolták a közönségnek május utolsó hétvégéjén. Érdekesség, hogy az Abrakazabra zenekarral egy másik megyei tehetség is dolgozik, mégpedig a vásárosnaményi Szirota Jennifer.

Szólóban és együttesben

Szakos Andreát egy kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorában ismerhette meg az egész ország még 2012-ben, ahol Radics Gigi mellett jutott be a döntőbe, és végül a második helyen végzett. Az azóta eltelt években szólóban és együttesben egyaránt énekelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában