Mátészalka, Los Angeles

2021.07.12. 09:58

Jamie Lee Curtis a barátságról mesél

A világhírű színésznő alig várja, hogy megmutassa új projektjét.

KM

LAS VEGAS, NEVADA, USA - APRIL 04: Actress Jamie Lee Curtis arrives at the CinemaCon 2019 - Lionsgate Presentation and Screening of 'Long Shot' held at The Colosseum at Caesars Palace during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners on April 4, 2019 in Las Vegas, Nevada, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Még csak néhány hete fejezte be Budapesten legújabb, Borderlands című filmjének forgatását Jamie Lee Curtis, azonban pihenés helyett inkább egy újabb produkcióba fogott: ezúttal egy online hallgatható műsort készít.

Izgalmas kihívás

A mátészalkai gyökereire is büszke színésznő közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy hamarosan Good ­Friends – vagyis magyarul Jó barátok – címmel egy podcastet indít az egyik streaming­felületen. A bejegyzésben úgy fogalmazott: nagyon várja, hogy végre a közönséggel is megossza a már rögzített tartalmakat.

A műsort Emily King énekesnő azonos című dala után keresztelték el. Jamie Lee Curtis a hallgatóságnak spontán, intim beszélgetéseket ígér, melyekben vendégeivel minden oldalról igyekeznek majd körbejárni a barátság témakörét. Minden adásban más-más sztárvendéget invitál majd a műsorba, de kilétüket egyelőre homály fedi – a színésznő mindössze annyit árult el, hogy első alkalommal Lena Dunham lesz a partnere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában