Imádja a színpadot

2022.02.07. 07:55

"Heves szívdobogás..." - Szirota Jennifer elárulta, milyen érzés!

Az énekesnő arról mesélt, hogy milyen érzés, amikor egy jó hangulatú koncerten énekelhet.

KM

Szirota Jennifer az egyik nyíregyházi koncertjén

Forrás: KM-Archív/Pusztai Sándor

Szirota Jennifer viszonylag ritkán osztja meg gondolatait a közösségi médiában. Időnként őt is elragadják az érzelmei, melyekről a rajongóknak is mesél – így tett a közelmúltban is. A vásárosnaményi énekesnő nem csak szólóban szokott színpadra állni, több formációval is rendszeresen fellép. Többször is említette már, hogy mindezek közül egyik kedvence, amikor a paszabi autentikus roma zenét játszó Parno Graszt és a ska műfajt képviselő Bohemian Betyars közös koncertjein ragadhat mikrofont. 

A cél messze 

Nemrég a budapesti Müpában lépett fel a két együttessel, a buliról készült fotókat megosztva pedig egy bejegyzésben címszavakban mesélte el, mit is jelent számára egy fellépés: heves szívdobogás, szellőszerűen érkező nyugalom, belső hangok és a hála érzése járja át ilyenkor. 

– Az út a lehető legszebb! A cél messze még, a türelmet gyakorlom, és ezt így teljes egészében imádom, mert ez vagyok én – zárta gondolatait Jennifer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában