Hinnye!

2022.02.17. 13:53

Kiderült a nagy titok! Szabolcsi srácba szeretett bele Gáspár Evelin és összeköltöztek Nyíregyházán!

Gáspár Evelin megmutatta a pasiját: mint kiderült, a nyíregyházi Attilával már 8 hónapja vannak együtt!

Forrás: illusztráció / Instagram

Nyolc hónappal ezelőtt Gáspár Evelint közösségi oldalán kereste fel Varga Attila: azt írta, szívesen ismerkedne, nagyon tetszik neki a lány. Evelin kétkedve állt a dologhoz, ám mégis úgy döntött, válaszol az üzenetre.

 

– Attilával egy hét csetelés után találkoztunk először, aminek egyébként a szüleim egy cseppet sem örültek. Kijelentették, nem vagyok normális, hogy egy ismeretlennel találkozom.

 

– Apum folyamatosan hívogatott is a randi alatt, hogy minden rendben van-e, és még közös szelfit is kellett neki küldeni – mesélte Evelin a Story magazinnak.

 

A páros második randija épp Evelin születésnapi buliján történt meg, amikor az apa, Győzike úgy döntött, meghívja hozzájuk Attilát is. A parti annyira jól sült el, hogy nem sokkal később Evelin már Attila családjával utazott közös vakációra.

 

A lány újdonsült szerelme ugyan tudhatta, mibe vágja a fejszéjét, mégis furcsállta eleinte, hogy párjára rendszeresen felfigyelnek.

 

– Eleinte nehezen fogadtam el, hogy állandóan bámulják őt. Bárhova mentünk, hallottam, ahogy azt súgják egymásnak az emberek, hogy nézd, az a Gáspár Evelin, majd jöttek oda hozzá, hogy közös képet kérjenek. Nem győztem arrébb vonulni – magyarázta Attila, aki egyébként nem vágyik hírnévre.

 

A lapnak azt is elárulták a szerelmesek, hogy tavaly november óta egy fedél alatt élnek Nyíregyházán, a házasságon viszont egyelőre nem gondolkodnak.

 

Tanulom még az együttélést. Összességében azt is, hogy milyen egy rendes párkapcsolatban élni. Eddig senki sem szeretett, tisztelt, becsült annyira, mint Attila – jegyezte meg Evelin.

 

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában