Végül meglett

2022.05.13. 19:18

Egész Nyíregyháza Muri Enikő a kutyáját kereste

Muri Enikő kis kedvencéről mesélt a rajongóinak.

KM

Forrás: MW-Archív

Liliről, a család kutyájáról osztott meg néhány történetet a nyíregyházi színész-énekesnő, Muri Enikő. A közösségi oldalán arról is írt, hogy milyen volt az első találkozása a most 16 éves ebbel. 
 

Három napig keresték 


– Emlékszem, amikor elhoztuk, akkora volt, mint a tenyerem, elfért egy cipős dobozban – nosztalgiázott Enikő a bejegyzésben. – Első este velem aludt, illetve csak aludt volna, mert addig a pillanatig sírt, amíg az arcomhoz nem tettem. Azonban féltem, hogy amikor elalszom, véletlenül összenyomom, ezért megvártam, amíg elkezd szuszogni, és óvatosan visszatettem a kis fekhelyére. Mondanom sem kell, azonnal elkezdett sírni, és ez így ment egészen reggelig. 


– Egyszer elveszett, három napig nem tudtuk, hol van. Egész Nyíregyháza kereste, bemondták a rádióban, plakátokat helyeztünk ki, talán még az újságok is megírták. Végül egy becsületes ember visszahozta hozzánk, nagy volt az öröm. 


– Sosem vittük kutyasuliba, mert a mai napig jó kislány, nagyon okos és érti minden szavunkat. Most annyi idős, mint amikor én voltam, amikor először találkoztunk – mesélte az énekesnő, majd hozzátette: a kutyus a család szeme fénye, és rengeteg boldog pillanatot köszönhetnek a kisállatnak.

Címkék#Muri Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában