Celeb

2023.08.10. 10:57

Jó drága, de legalább használhatatlan - Ennyiért rendelt papucsot ByeAlex

Te hordanád?

Szon.hu

Fotó: MW/Lang Róbert

A fényeslitkei sztárról köztudott, hogy nem sajnál akár több százezer forintot is kiadni egy-egy dizájner ruháért, vagy cipőért, ha tetszik neki. De most sikerült nagyon mellényúlnia, használhatatlan a méregdrága luxuspapucs, amit rendelt… - írta a Ripost.

ByeAlextől nem áll távol az anyagi javak fitogtatása, mindent szeret, ami csillogó, ami luxus. Párjával csak méregdrága helyre utaznak, luxuskocsit vett magának és természetesen csakis luxus dorkóba bújtatja a lábait. Na de most úgy mellényúlt, hogy öröm nézni.

Kétszázezret dobott ki használhatatlan papucsért

Amióta az RTL Klub tehetségkutató műsorának zsűri székében ül, nem csak a nyelvét vágták fel, de a pénztárcáját is alaposan kitömték… Az instás kiírásaival és a stílusával sokszor akasztja ki az internet népét. Mindenesetre autók terén jól választott, talán még túl konzervatív is hozzá a luxus BMW, ami alaphangon 30 millió forintot kóstál…

Na, de az énekesről az is köztudott, hogy egyenesen szerelmes a Gucci márkába, előszeretettel rendel a webshopjukról, de ha úgy adódik, akkor valamelyik budapesti üzletükben is körülnéz és sosem távozik üres kézzel.

Közösségi felületein többször beszélt már kedvenc márkájáról.

Márciusban egy Gucci ultrapace 'silver' 599058-hw910-8161 limitált darabbal lett gazdagabb, amire hónapokat várt. Ez a luxuslépő nem kevesebb, mint 400 ezer forint. Igaz ez a cipő legalább nem csak jól néz ki, de kényelmes is.

Ellenben néhány napja még ő maga is nevetve osztotta meg melléfogását. Megrendelt egy méregdrága papucsot, 700 euróról 491-re leakciózva, ami még így is 200 ezer forint. De nem elég, hogy ormótlan a papucs, mint kiderült: még sétálásra sem alkalmas a képeken kényelmesnek látszó pacsker.

– Szóval, te hordanád vagy eladnád a helyemben? – teszi fel a nagy kérdést a saját magából viccet csináló TikTok-videójában, de még senki nem jelentkezett érte. 

@itsbyealexbitch mire jó és mire nem egy balmain papucs? #fyp #apu #balmain ♬ eredeti hang - APU

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában