Celeb

2024.04.16. 08:36

Gubik Petra: "Úgy vélem, affelé haladok, amit gyerekként megálmodtam"

Az énekesnő szerint az anyaság a legfontosabb egy nő életében. Gubik Petra úgy érzi, most jó úton halad és valamennyi gyermekkori vágya teljesül.

Szon.hu

– Ez az este is tökéletesen példázza azt, hogy mi, nők milyen határtalan energiával és erővel rendelkezünk, amivel nem is vagyunk egészen tisztában – kezdte a Borsnak a színésznő.

Petra korábban már beszélt arról, hogy milyen fontos és utánozhatatlan feladata van egy nőnek.

– Azt gondolom, hogy az anyaság a legkomolyabb és legnemesebb feladat egy nő életében – mondta akkor a hot!-nak.

Most pedig arról számolt be, hogy nagyon boldog időszak köszöntött rá.

Gubik Petra
Fotó: Bors / Bánkúti Sándor

– Rájöttem, milyen fontos az önszeretet. Jól érzem magamat a bőrömben, a munkámban és a magánéletemben is – újságolta Petra. – Van bátorságom belefogni azokba a dolgokba, amikre vágyom, zöld lámpákat kapok, ami azt jelenti, hogy jó úton járok. Úgy vélem, affelé haladok, amit gyerekként megálmodtam, és szépen lassan minden beérni látszik.

Sokat álmodozott gyerekként, de semmiért nem cserélné el azokat az éveket.

– Hárman vagyunk tesók: van egy bátyám és egy öcsém. Én vagyok a középső, ebből fakadóan megtanultam a jég hátán is megélni. Nagyon jó kapcsolat van közöttünk, tényleg idilli gyerekkorom volt, rengeteget játszottunk. Azóta folyamatosan bővül a család, és bár lánytesóim nincsenek, van két cuki sógornőm és egy unokahúgim. Így a férfi-női egyensúly is helyreállt. Egy biztos: mind erős nők – mondta Petra mosolyogva.

Ha változás állna be az életében, azt nyugalommal, de kíváncsian fogadná.

– Szerintem a korral minden változik, nem csak a nőiség. De nagyon érdekes, hogy emberként és nőként bizonyos stációkon megyünk keresztül, és minden életszakasz egy új kaland.

Nem játszik szerepet

Csak önmagát adja Mi van a zsebemben? című koncertestjén, amit egy versenyzongora kíséretében ad elő. Az a szándéka, hogy a koncert során, a színházi szerepeket lerakva, a valódi személyiségét ismerje meg a közönség.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában