bulika

2019.07.11. 16:29

Buli buli hátán: ezen a hétvégén sem érdemes otthon maradni!

Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak a megyeszékhelyen és környékén? Summer Night Chill Out, koncertek, szülinapi és búcsúbuli, World Is Mine, Rappers in the House...

Fotó: pixabay

Július 12., péntek

19 óra: Summer Night Chill Out

Nyíregyháza szívében, a Kossuth téren óriási buli ígérkezik.

A partit három belvárosi kávézó, a Like, a Noir és a Continent prezentálja. A zenét DJ Sasa szolgáltatja.

19 óra: Színpadon a Modul Együttes

A Krúdy Vigadó teraszán minőségi szórakozás várja a közönséget. A hangulatfelelős ezúttal a Modul lesz. Belépőjegy nincs.

19.30: Kovács Miklós Bandája a belvárosban

A Made in Nyíregyháza koncertsorozat részeként a nyíregyházi Like-ban zenél Kovács Miklós Bandája.

Kovács Miklós Bandája

A helyi formáció tagjai rendkívül fiatalok, de természetesen nekik is van véleményük arról, milyen is az igazi zene, és nem is rejtik véka alá. A koncert ingyenes.

20 óra: Ha péntek, akkor Vox

Nem okoz meglepetést senkinek, ha azt mondjuk, a Sóstó Gardenben péntek este a nyíregyházi Vox együttes gondoskodik a zenéről.

20 óra: Nyári éjszakák vol. 2

Egy falatnyi retróra hívják a csengerieket a művelődési ház belső udvarára, ahol a sztárvendég DJ Szatmári és Jucus lesz, de nagy elánnal csapat Kevin Johnson és DJ dr. Simai is. A buli ingyenes.

21 óra: Resident Night Rakamazon

A Tiszavirág kempingben Graffy szolgáltatja a nyolcvanas, kilencvenes évek legnagyobb retró slágereit.

21.30: Szextett-koncert a Szmogban

A nyíregyházi rock­kocsmában egy fiatal helyi formáció, a Szextett mutatja meg, mi az a Rock & Roll.

22 óra: House Party a Sirályban

DJ Olasz a leghúzósabb szettekkel készül a leveleki presszó hétvégi bulijára, ahol kötelező a jó hangulat. A belépés ingyenes.

22 óra: Tutajos Beach Fesztivál

A nyitóbuli után igazi fesztiváli hangulatot ígér a rakamazi, Tisza-parti szórakozóhely.

A lineup alapján mindenki megkapja, amire vágyik, érkezik ugyanis Rostás Szabika, aki a mulatós szerelmeseit táncoltatja kifulladásig, de az elektronikus műfajok kedvelőinek sincs okuk panaszra, hiszen az ő szórakoztatásukról Andrew Junior és Legendary Boy, azaz a Loving Arms és a fiatal debreceni lemezlovasok, a Helldance gondoskodik.

22 óra: Rappers in the House

A Barbizon szervezői nem teketóriáztak, a milliós megtekintéssel büszkélkedő sztárokat hívták a nyíregyházi szórakozóhelyre. S hogy kik ők? Rico & Miss Mood, az AK26, Essemm és HRflow.

A fiatal énekesnő, Mező Dorottya, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Miss Mood gyermekkora óta a színpadra készült. Nyolc évig hegedűn, két évig gitáron, majd zongorán is játszott. Évekig musical szakon képezte hangját, végül a pop- és könnyűzenében talált teljesen önmagára. A zene mellett kreativitását a sminkeléssel is bizonyítja, melyeket fotókon és videókon keresztül oszt meg a világgal.

Mező Dorottya

A gyöngyösi Vaszil Erik, azaz Rico 2010 óta jelen van a magyar rapzenében, videói milliós nézettségeket értek el. A műfaj olyan sztárjaival voltak közös számai, mint Essemm, BeerSeeWalk. Több dalában Miss Mood, a szintén gyöngyösi énekesnő a társa. Dalaik a hiphopon belül ötvözik a vágyakozást és a romantikát a lendületes, mai stílusjegyekkel.

Július 13., szombat

16 óra: III. Ópályinka Fesztivál

A kétnapos rendezvény második napján a kikapcsolódásé és a szórakozásé lesz a főszerep.

A reggel kilenckor kezdődő versenyeket és kulturális programokat koncertek váltják fel délután négytől. A fellépők sorát Dankó Szilvi és Vida Jenny nyitja, őket követi 17 órától a Misztrál együttes, este nyolctól pedig az Ismerős Arcok zenekar ad nagyszabású, élő koncertet az ópályi sportcentrumban.

16 óra: Csikos falunap Kocsordon

Harmadik alkalommal rendezik meg Kocsordon a Csikos falunapot, ahová ezúttal is nívós fellépőket hívtak.

Ganxsta Zolee
Fotó: Polyák Attila/ORIGO

A programok 11 órakor kezdődnek, a rendezvény zenei részét délután négykor a Ganxsta Zolee és a Kartel nyitja meg – ami, valljuk be, ebben az idősávban és ilyen vegyes életkorú közönség előtt elég szokatlan. Döglégy és csapata után érkezik Nótár Mary, Poór Péter és Rózsás Viktória, majd este nyolctól Sós Fecó és Hencsy. A falunap zárókoncertjét Gáspár Laci adja.

18.30: Zene Sóstón: éljen a country!

A Long Dusty Road ismét elhozza a countryzenét Sóstóra. A koncert ingyenes.

19 óra: Night Band a teraszon

A Krúdy Vigadó terasza ismét megtelt élettel és zenével.

Szombat este a Night Band szórakoztatja mindazokat, akik finom italokra és élő zenére vágynak. A belépés ingyenes.

20 óra: Egy este, két műfaj

A mulatós és a retró zene rajongóit egyaránt a nyíregyházi Sóstó Gardenbe várja az este házigazdája, Hidegkuti Levente.

21 óra: Happy Birthday Party

A nyíregyházi Hold Udvar szülinapi buliján két formáció is színpadra lép.

The Moon

Az estét a Bogi és Bandája nyitja, majd a pezsgőbontást követően a The Moon zenél. Utóbbi egy 2016-ban alakult nyíregyházi rock & blues zenekar, ami elsősorban saját számokon dolgozik. A zenei műfaj széles skálán mozog, dalaikban az elmúlás, a szerelem, a szabadság és misztikum a legjellemzőbb motívumok. A banda tagjai: Kiss Sándor (szólógitár), Bodó Szabolcs (basszusgitár), Farkas Bence (dobok) és Brassói Péter (ének).

21 óra: The Closing Party

A nyírlugosi Főnix bár végleg bezárja kapuit.

Megannyi fellépő, lemezlovas és rengeteg áttáncolt éjszaka emlékét hagyják maguk mögött szombat este, amikor vége az utolsó dalnak is. Utoljára élhetik át a bulizók a Főnix-érzést együtt, a jó hangulatról a szórakozóhely házigazdája, Kevin Johnson, valamint Noisemaker gondoskodnak kifulladásig.

22 óra: Buli, ismerkedés és flört

A nyíregyházi Mamma Miában a szombati a szinglik éjszakája lesz. Azok, akik ismerkedni szeretnének, belépéskor zöld karszalagot kapnak, míg azok, akik csak bulizni akarnak, pirosat. Három terem és három különböző zenei stílus vár mindazokra, akik a belvárosi bulicentert választják.

22 óra: World Is Mine XXL

Minifesztiváljával bebikázza a partihelikopter rotorjait az ország egyik legismertebb utazóbulija a gergelyiugornyai Tisza-parton. A fellépők listáját látva már biztos, hogy a Beach Party Sátorban kő kövön nem marad, erre Willcox, Nia Even, Jauri, Daniel és Tekk neve a garancia.

Turi Xénia, azaz Nia Even

Az 1992-es születésű Turi Xénia, azaz Nia Even 2011-ben kezdte pályafutását, melyet legtöbb magyar női DJ kollégájától eltérően nem előzött meg play­mate-karrier. A szakmát olyan neves magyar lemezlovasoktól tanulta, mint Junior és Newl.

Zenei stílusát főképp az EDM, a house és az electro house jellemzik. Nia lélegzetelállító megjelenése, vadító tánca és páratlan előadásmódja változtatja fellépését olyan show-vá, ami bármilyen közönséget lázba hoz.

Az elmúlt években bejárta szinte egész Magyarországot, emellett fellépett már Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Romániában, Szerbiában, Ukrajnában, és rendszeres vendég Szlovákiában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában