5 ap­ró­ság, és rá­ra­bol a szexre a nő

2019.08.02. 16:30

Nem kívánja a csajod a szexet? Felejtsétek el a pirulákat, a házi praktikákat, mert ennyi kell csak!

Hogyan lehet felébreszteni az alvó nőstényoroszlánt egy nőben, ha túl mélyen alszik a libidója? Mutatunk néhány érzéki tippet, ami sokkal hatásosabb, mint bármelyik vágyfokozó pirula!

Forrás: Illusztráció / dreamstime

1. Az élvezetért keményen meg kell dolgozni

A férfiak nem hajlandóak tudomásul venni, hogy csak akkor lesz jó a szexuális együttlét, ha meg is dolgoznak érte – pedig ez a helyzet. A nők egyszerűen lassabban indulnak be, mint a férfiak, de ha egyszer elkapja őket a vágy...

Mi tehát a siker receptje?

Laza együttlétek romantikus hangulatfényekkel, meztelenül, rengeteg csókkal és érintéssel… Nincs nő, akiben szép lassan ne indulna be a remegés és a vágyakozás.

2. Amitől a legtöbb férfi retteg...

A szavak. A problémák nem fognak megoldódni maguktól, beszélni kell róla: a szexuális vágy hiányának sokszor valamiféle blokk az oka, ami akár egy rossz élményre, vagy egy traumára is visszavezethető. Nyíltan kell beszélni a szexről is – megkérdezni a nőt, hol és milyen érintést szeret, melyik pózban érzi magát biztonságban.

3. Mindig ugyanaz a hálószoba...

Nincs is annál unalmasabb és monotonabb, ha mindig ugyanabban a szobában, ugyanazon az ágyon szeretkeztek. A férfiak is rá tudnak erre unni, hát még a nők! Tessék új helyszíneket kipróbálni – vagy ha ez nem megy, feldobni a jelenlegi helyszínt: néhány izgalmas színű új takaró, új megvilágítás, vagy új illatok és voilá, máris kizökkentik az egyhangúságból a párodat ezek az apróságok.

4. Nem kell mindig annyira akarni!

Mármint magát az orgazmust. Sokszor az okozza a blokkot, hogy a nő képtelen elengedni magát, mert már azon jár az agya, hogy miért nincs még orgazmusa. Beszéljétek meg, hogy most nem az a cél: csak játsszatok az érzékekkel.

5. Ha semmi, de semmi nem segít…

Ha már semmiféle vágyfokozó praktika nem segít, akkor érdemes orvossal konzultálni, hiszen az is elképzelhető, hogy valamiféle betegség lappang a háttérben. Sokan ilyenkor inkább a házi praktikákat választják, ám ezekkel az a baj, hogy sokszor csak a kudarcélmény lesz egyre nagyobb.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában