Kicsit perverzek vagyunk?

2019.08.27. 11:00

Pornó és nyilvános extázis – Ejnye-bejnye, piros lett megyénk az idei szextérképen!

Idén is elkészült a hazai szextérkép, amiből többek között az is kiderült, hogy valamiért a nyilvános együttlét izgatja a legtöbb magyar fantáziáját...

Forrás: Illusztráció / getty images

A Szexrandi.hu idén ismét elkészítette a pornófogyasztásainkról szóló kutatását, és mint kiderütl, a megyék közül Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megyéből kerestek legtöbbször szexuális tartalmat a felhasználók az interneten. Városok szempontjából a legaktívabb pornófogyasztók Nagykanizsán, Nyíregyházán és Mosonmagyaróváron, valamint Miskolcon voltak.

- Ezek a filmek jelentik jelenleg a jéghegy csúcsát, a maguk extremitásával olyan igényeket termelnek ki, amik eredetileg nem lennének jelen az emberi természetben. Drámaian bizonyítják, hogy mennyire eltávolodtunk a valódi hús-vér kapcsolatoktól, együttlétektől – mondta Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

Meglepő, hogy a legtöbbet kattintott pornográf tartalom a nyilvános szex kategóriájába tartozik: úgy tűnik, ha csak fantázia szintjén is, de rendkívül izgatja a magyarokat a gondolat, hogy nyilvános helyen, más emberek szeme láttára szexeljen. Szintén meglepően sokan kattintanak még mindig a japán rajzfilm pornóra, a hentaira is.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában