koncert

2020.08.14. 09:56

Több koncertre is készül a Kelet Brass Band

Sűrű a program: kilenc fellépés két hónap alatt.

Fotó: MW-archív

A legtöbb fesztivál az idén elmarad a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt hozott rendelkezések értelmében, de ez nem jelenti azt, hogy minden koncertről le kell mondanunk a nyárra. Olyannyira nem, hogy a Kelet Brass Band a következő bő két hónapra kilenc fellépésre is készül, ebből három pedig a megyénkben lesz.

Sűrű program

A többszörös díjnyertes utcazenész-rézfúvós banda augusztus 21-én Máriapócson ad koncertet, majd 28-án Nyíregyházán a VIDOR Fesztiválon is megmutatja magát a közönségnek. Az együttes közel egy hónap múltán pedig ismét visszatér majd a szabolcsi megyeszékhelyre, szeptember 26-án a Club Hollywood színpadán ismét hangszert ragadnak – akkor a Before The Last is a húrok közé csap, a miskolci zenekar 2018-ban Nyíregyházán megnyerte az Öröm a Zene országos tehetségkutató sorozat elődöntőjét.

A Kelet Brass Band tagjaival a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fellépések mellett még Sátoraljaújhelyen, Hajdúnánáson, Monoron, Tolnán, Bodrogkisfaludon és Debrecenben is találkozhat a közönség a közeljövőben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában