Szabolcs-Szatmár-Bereg

2020.09.11. 15:05

Hétvégi bulikalauz: ezekre érdemes rápörögni

Szeptember második hétvégéjére is jut a nyárzáró bulikból, koncertekből.

Szeptember 11., péntek

20 óra: Bagossy Brothers Company

Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb zenekara, a Bagossy Brothers Company ad koncertet péntek este a nyíregyházi Barbizonban.

A BBC 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson. A zenekar nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár, ének) és Bagossy László (basszusgitár, vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk). Első évükben Erdély számos településén felléptek, számaikat pedig játszani kezdte az erdélyi rádiók mellett számos határon túli, magyar területen működő, illetve magyarországi rádióadó is. Tavaly elnyerték az Év Akusztikus Koncertje díjat a Petőfi zenei díjon a 2018. november 5-ei koncertjükért.

20 óra: Huszonöt év gengszterrap

A lányos anyák rémálma, Ganxsta Zolee és zenekara, a Kartel visszatér Nyíregyházára. A horda ismét a Club Hollywoodban lép színpadra, és az elmúlt negyed évszázad legjobb dalaival érkeznek.

21 óra: Birthday Mini Fest

Egy éjszaka, kilenc lemezlovas – ezt kínálja péntek estére a csengeri Blue Stone Club.

A lemezjátszók mögött Fat Boy, Tekk, Roberto, Leila K., Arby, Thomas, Noisemaker, David Smith és Kevin Johnson váltják egymást, akik elhozzák a nyári fesztiválok hangulatát, melyről az idén a koronavírus-járvány miatt le kellett mondanunk.

21 óra: King Hits Party

A nyíregyházi Nox Clubban DJ Széles a kilencvenes és kétezres évek legnagyobb slágereit pörgeti.

22 óra: UV Color Edition

A megyeszékhely legszínesebb arcai ismét a Mamma Miában gyűlnek össze. Akik tovább színesítik a bulit: Burai Krisztián, Lévai és D Session.

22 óra: Forró váltás

A nyíregyházi Barbizonban a Bagossy Brothers Company koncertje után is érdemes maradni, hiszen érkezik Rico & Miss Mood, valamint Strong R. A lemezjátszók mögött a klub rezidensei, Mindcontrol és MattG gondoskodnak a hangulatfokozásról.

22.30: We Love Techno

Ősszel sem hagyják pihenni a „táncizmokat”, a nyíregyházi Absolutban tovább dübörög a technó, ezúttal Gaga mester irányításával. A buli házigazdái: Németi és Stephen.

Szeptember 12., szombat

18 óra: Full Of Anger Warm-Up Party

Halálhörgés, disszonáns riffek és torzítások: a death metalé lesz a főszerep szombat este a nyíregyházi Móricz Kertben.

Három zenekar gyalulja le a színpadot: a debreceni Angerseed, a püspökladányi Dying Wish és a nyírbátori Drow Band. Kapunyitás délután ötkor.

21 óra: Élő zene, mulatás

A nyíregyházi Noxban szombat este Tóth Bence mulattatja a klub vendégeit.

21 óra: Színpompás buli a ValMarral

Észvesztő neonszínekben pompázik majd szombaton a dombrádi Tisza-part.

S ha az UV Color Party nem lenne elég, színpadra áll a ValMar. Valkusz Milán és Marics Peti több mint hat éve foglalkoznak külön-külön zeneírással. A fiatal srácok néhány esztendeje hozták létre a ValMar nevű formációt.

21 óra: Budai búcsúzik a nyártól

Valódi nagyágyú zárja a nyarat Gergelyiugornyán: a Malibu Beach Clubban DJ Budai pakolja a lemezeket.

A lemezlovast mindenki ismeri, akinek a szíve az elektronikus zenéért dobog, hiszen rengeteget tett az elmúlt három évtizedben annak érdekében, hogy Magyarországon ilyen sokan megkedveljék, megszeressék a műfajt. Extra meglepetésekkel is készülnek a szervezők a hang- és látványshow-n kívül. A mulatós teraszon pedig Balogh Zolika zenél.

21.30: Elhúzza a nótánkat

A vajai Anna pubban Kozma István zenél.

22 óra: #luxuskiadás

Szeptemberben születtél? A Mamma Miában a helyed!

A nyíregyházi szórakozóhelyen a születésnaposokat ünneplik szombaton. „Érkezz stílusosan limuzinnal, mint napjaink sztárjai, és lépj a vörös szőnyegre!” – javasolják a szervezők. A buli húsz pluszos.

22 óra: Manuel-koncert

A mátészalkai Club Passion színpadán: Manuel.

A fiatal zenész a tavalyi X-Faktor felfedezettje. Néhány hónap alatt óriási népszerűségre tett szert, dalai kivétel nélkül mind milliós nézettségűek. Az este házigazdája: Tekk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában