Nyíregyháza

2020.12.17. 08:30

Tegyük szebbé az ovisok karácsonyát sószobával!

A kórházi óvodának gyűjtjük a pénzadományokat.

KM

A karácsonyi műsor jelmezes próbája

Fotó: Sipeki Péter

A kórházi dolgozók gyermekeinek gyűjtünk, lapunk idei karácsonyi akciójában a nyíregyházi Orgonasíp óvodások karácsonyi álmát szeretné valóra váltani. A kicsik egy sószobára vágynak. A Kelet-Magyarország olvasói is hozzájárulhatnak a kicsik álmához. Lapunk köszöni az eddigi felajánlásokat, bár a karácsony már közel van, de a gyűjtés nem állt meg.

Kétségkívül nehéz helyzetbe került mindenki a járvány miatt, ez egy rendkívüli év, amelyben óriási teher hárul az egészségügyre. Szeretnénk az orvosoknak, ápolóknak, az egészségügyi háttérszolgáltatásokban dolgozóknak köszönetet mondani. Hálánk rejlik abban is, hogy az idén ők és gyermekeik állnak karácsonyi Segítünk! akciónk középpontjában. A nyíregyházi kórház óvodájának, az Orgonasíp ovinak gyűjtünk.

Az apróságok egy sószobát szeretnének egy egyik, jelenleg üresen álló 12 négyzetméteres helyiségükben kialakítani.

Várjuk felajánlásaikat!

Tegyük szebbé a karácsonyukat, együtt! Akik szeretnék támogatni az Orgonasíp óvodát, megtehetik. December 18-ig játékokat, fejlesztőeszközöket, könyveket várunk szerkesztőségünkbe, de leginkább pénzadománnyal járulhatnak hozzá a sószoba kialakításához. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány bank­számlájára (számlaszám: 68800099-11155410) utalhatják felajánlásaikat. Banki utalásnál kérjük, tüntessék fel a közlemény rovatban: Kelet-Magyarország Segítünk! akciója. Számítunk Önökre!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában