Mozaikkereső

2021.02.04. 09:58

Laptoppal gazdagodott a hűséges előfizetőnk

Először nem hitte el, hogy a saját nevét olvassa a nyertesek közt.

TG

Puskás Mihály a nyereményével

Forrás: Pusztai Sándor

Fotó:

Az 1970-es évek eleje óta előfizetője a Kelet-Magyarországnak a nyíregyházi Puskás Mihály, aki egy laptopot nyert lapunk Mozaikkereső nyereményjátékán.

Puskás Mihály a nyereményével
Fotó: Pusztai Sándor

– Amikor olvastam a nyertesek közt a nevemet, először azt gondoltam, ez biztos, hogy nem én vagyok, mert nekem aztán ilyen szerencsém nem lehet. A lányommal nyomban meg is néztük, hogy hány ilyen név szerepel a telefonkönyvben, de az enyémen kívül csak egyet találtunk. Igazán biztos csak akkor lettem a dolgomban, mikor felhívtak a laptól – emlékezett vissza a hetvenhét esztendős nyugdíjas férfi, aki aktív időszakában a Kelet-Magyarországi Faipari Vállalatnál dolgozott. Az egy dédunokával, három unokával és két lánygyermekkel büszkélkedő Puskás Mihály egytől egyig „kiolvassa” a betűket a Kelet-Magyarországból, mint mondta, minden téma érdekli, legyen az sport vagy kultúra, a nagypolitikától azonban megtartja a három lépés távolságot. – A párom jártasabb a számítástechnika világában, ő, illetve az informatikus unokám biztos segítenek majd, hogyan boldoguljak ezzel a laptoppal. Asztali számítógépünk már van otthon, most egy laptoppal gazdagodtunk, aminek nagyon örülök – büszkélkedett hűséges előfizetőnk, Puskás Mihály.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában