Titokzat!

2021.02.16. 20:09

Lássuk be, ez volt az idei tél egyik legnagyobb rejtélye Nyíregyházán

Lassan véget ér a tél, és közeledik végre a tavasz. Talán hó sem esik már jövő télig, bár láttunk már olyat, hogy márciusban még kedve szottyant a természetnek megtréfálni bennünket.

Forrás: K. Andrea / Nyíregyen Hallottam

Télbúcsúztatóul következzék az idei tél egyik nagy rejtélye Nyíregyházáról, ami igazából nem is maradt megfejtetlenül.

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban posztolt fotók gondolkodóba ejtették az embert: Ugyan ki mászkál mezítláb a hóban tél idején?

Fotó: K. Andrea / Nyíregyen Hallottam

Sok-sok teória röppent fel – még egy akkoriban eltűnt kislány is szóba került, hogy biztos ő menekült mezítláb valaki elől a hóban. Valaki más azt írta, van egy belevaló jógás hölgy, ő szokott mezítláb futni az erdőben, és még a rossz idő sem szegi kedvét. Volt, aki már minket is megidézett: Látom magam előtt a következő szenzációs hírt a szon.hu-n “Rejtélyes lábnyomok az erdőben? Nyíregyházán járt a Jeti?” Természetesen mi előbb a tarpai farkasemberre tippelnénk, csak a második helyen a jetire.

Hogy mi a megoldás? Nos, többen is említették, hogy vannak bizony „vicces„ cipők”, amelyek bizony ilyen lenyomatot hagynak.

„Nekem volt közel 20 éve egy olyan cipőm, aminek éppen ilyen volt a talpa” – írta egy kommentelő.

Persze, nem tudhatjuk biztosan.

Lehet, hogy mégis csak jeti volt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában