Mozaikkereső

2021.02.05. 07:34

Tévé lett a mozaikból

Lapunk nyereményjátékán Valóczki Jánosné is nyert.

JG

Valóczki Jánosné és fia a nyeremény tévével

Fotó: Dodó Ferenc

Egy nagy képer­nyős televízióval távozott a Kelet-Magyarország szerkesztőségéből tegnap délután Valóczki Jánosné. A Nyíregyháza-Sóstóhegyen élő elfizetőnknek ugyanis kedvezett a szerencse: a Mozaikkereső játék sorolásán a neve mellé egy tévékészülék párosult.

Négy részre

– Természetesen mindenki úgy indul egy versenyen vagy játékon, hogy nyerni szeretne – árulta el Valóczki Jánosné. – Különösen úgy, hogy évekkel ezelőtt az egyik fiam a Kelet-Magyarország hasonló játékán egy autóval lett gazdagabb. Mondta is az egyik menyem, ha most is kocsit nyerünk, az már őt illeti. Persze csak viccnek gondolta. Ez a nyeremény pedig pont kapóra jött, mert a két fiamnak két-két gyereke van, és mindegyikük saját tévére gyűjt. Kérdezték is, akkor ezt most hogy fogom közöttük elosztani. Mondtam, hogy négy egyenlő részre vágjuk, így mindenkinek lesz egy saját szelete. Természetesen ez is csak tréfa volt. Azt a megoldást találtam ki, hogy ezt a nyereményt megtartom magamnak, és a valamivel kisebb tévémet pedig odaadom az egyik fiam gyerekeinek. Persze, ha ennyiben maradnánk, abból csak a sértődés lenne, így a másik fiam gyerekeinek pedig majd vásárolok egy olyan készüléket, amitől most megválok. Ha lesz még ilyen játéka a lapnak, azon is részt fogok venni.

Több mint negyven éve

Valóczki Jánosné több mint negyven éve fizet elő a Kelet-Magyarországra.

– Volt azért ebben egy kis szünet, mert 1978 óta járatom a lapot, de amikor Sóstóhegyre költöztünk 1989-ben, akkor egy kicsit szüneteltettük az előfizetést, de jó ideje már újból a mindennapjaim része az újság. Hátulról szoktam elkezdeni az olvasást, mert a horoszkópot ki nem hagynám, még akkor se, ha nem szokott bejönni, amit ott írnak. Utána lassan haladok előre, nyugdíjasként ráérek egész nap szép lassan csemegézni az anyagokból. Egyébként sosem unatkozom, van két kutyám, csirkéket is nevelek, ráadásul a most Németországban lévő bátyám galambjait is nekem kell gondozni, így mindig akad elfoglaltságom.

JG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában