szakácskönyv

2021.07.24. 12:08

Az idén is megérte recepteket beküldeni

MW

Munkatársunk, Vásári Erzsébet és Prohászka Béla sorsolták ki a nyerteseket a főzés helyszínén, a Békéscsabai Szakképzési Centrum Zwack József-tagiskolájában

Fotó: Imre György

Olvasóinknak hála rengeteg recept érkezett a Mediaworks megyei napilapjainak október végén megjelenő szakácskönyvébe. A beküldők között értékes nyereményeket sorsoltunk ki a kiválasztott recepteket ezen a héten elkészítő szakácscsapat tagjainak bevonásával.

Segítség a konyhában

A Berlinger Haus 10 részes serpenyőszettet a megyénkben élő Bíró Petronella, a Heves megyei Darab Károly és a Békés megyei özv. Fekete Mihályné nyerték. Blaumann rozsdamentes acél edénykészletet vehet át Katona Endre Baranya megyéből; Chlebik Lászlóné Vas megyéből és Kalászné Piroska Veszprém megyéből. Egy Berlinger Haus 12 részes steak-evőeszközkészlet gazdagítja mostantól a Komárom-Esztergom megyei Kecskés Elekné, a Baranya megyei Venesz Károlyné, illetve a Békés megyei Nyemcsok Eszter konyháját.

Köszönjük a beküldött recepteket és gratulálunk a nyerteseknek, akikkel kollégáink felveszik a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában