VIDOR

2021.08.23. 08:40

Óriási bulival készül a VIDOR-ra a Tortuga

Hazai pályán szórakoztatja majd a fesztiválozókat a nyíregyházi rockzenekar.

KM

A Tortuga szülővárosában tartja az év legnagyobb koncertjét

Fotó: A zenekar archívuma

Nemcsak a közönség, hanem a fellépők is nagyon várják már, hogy végre elkezdődjön a vidámság és derű országos seregszemléje.

A tehetséges zenészekből álló nyíregyházi rockzenekar, a Tortuga különösen, hiszen a VIDOR Fesztivál nyitónapján 19 órától találkozhatnak velük az érdeklődők.

– Augusztus 27-én betörjük a nyíregyházi Kossuth tér ablakait – írta a zenekar közösségi oldalán a Törnek az ablakok című dalára utalva, mellyel A Dal 2021 műsorában is versenyzett, és ért el újabb emlékezetes sikert.

Új dal is lesz

– Óriási bulival készülünk, és nagyon várjuk, hogy a tornacipős rock & rolltól legyen hangos a város, hiszen ez lesz az egyetlen nagyszabású hazai koncertünk idén!

A fiúk a fesztivál ideje alatt egy vadonatúj számmal is előrukkolnak: augusztus 29-re tervezik a Csak te vagy című szerzemény dal- és klippremierjét.

A nóta különlegessége, hogy a felvételek során a Tortuga újra kiegészült A Dalban is látott akusztikus csapattal, így a megszokott hangzást vokalisták és fúvósok egészítik majd ki. Garantáltan jó bulinak ígérkezik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában