Csenger

2021.11.02. 17:19

Katus Attila Csengerben

Lelkesen népszerűsítették a sport, a mozgás szeretetét Csengerben.

km

Katus Attila alaposan megmozgatta az érdeklődőket a sportcsarnokban | Fotó: Kákos Dávid

A Téglás Városi Sport­egyesület szervezésében rendezték meg a mozgáskultúrát népszerűsítő, „Mozdulj magadért! – velünk együtt!” elnevezésű programot a csengeri sportcsarnokban.

Willy Polczer bootcamp-bemutatójára leginkább a helyi középiskolások voltak kíváncsiak. Nagy Attila kineziológus és gyógytornász előadásában a mozgás fontosságára, jótékony hatására, az izommunka és a nyirokrendszer közötti összefüggésre, valamint a helyes testtartás élettani hatásaira hívta fel a figyelmet.

Katus Attila alaposan megmozgatta az érdeklődőket a sportcsarnokban | Fotó: Kákos Dávid

A derecskei Bodyream team street workout pro­dukciója azért volt érdekes, mert mostanság egyre több szabadidős kondipark épül, ami kiváló lehetőséget nyújt a saját testsúllyal végzett feladatok gyakorlásához. Nem utolsósorban költségkímélő is, hiszen a kondiparkok használata díjtalan, így azok is sportolhatnak, akik nem engedhetik meg maguknak az edzőtermi foglalkozásokat.

Katus Attila fitneszedzővel, életmód-tanácsadóval Best Body edzésén tornáztak együtt az érdeklődők és a helyi DU-DANCE tánccsoport is sikert aratott. A hangulatos programon összesen százhetvenen vettek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában