Tündérszépek 2022

2022.03.04. 16:01

Videó: Tamara szívéhez nagyon közel állnak a gyerekek

Még nem késő, március 22-ig Te is nevezhetsz a Tündérszépek 2022 versenyre!

Fotó: szon.hu

2022. március 1-én elindult a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. Ha szeretnél nevezni, még nem késő, március 22-ig ezt itt megteheted: nevezz mielőbb! Értékes nyeremények és élmények is várnak rád: a fődíj egy egzotikus utazás, és további nyeremények.

 

Tamara már jelentkezett, és úgy döntött, fotósunkra bízza, készítse el első sorozatát, amivel megmérettetheti magát országos szépségversenyünkön. A fiatal kislétai lány egy gyermekotthonban dolgozik, és nagyon szereti a munkáját, azért is, mert a gyerekek nagyon közel állnak a szívéhez.

 

A versenyre azért jelentkezett, mert meg akarja tudni, mire képes és szeretné, ha több önbizalma lenne. Imád vezetni és közben zenét hallgatni, elmondása szerint, ez tölti fel igazán. Vágya, hogy videoklipben szerepelhessen.

 

 

Ha neked is folyton a szépséged dicsérik, szívesen mosolyognál a címlapokon, a tévében, a modellkarrier minden vágyad, jelentkezz most a Tündérszépek országos szépségversenyre

 

Jelentkezz itt!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában