Kocsord

2022.06.02. 15:36

Mindenki fogott halat a kocsordi Iskolatónál

MML

Jól ettek a kárászok, fogott halat minden induló

Fotó: iskolató

A gyermeknap alkalmából ifjak szállták meg vasárnap Kocsordon az Iskolatavat, nekik rendezett versenyt a horgásztó üzemeltetője. 

Ajándék mindenkinek 

Kovács Sándor országgyűlési képviselő nyitotta meg a rendezvényt, amelyre 29 gyermek nevezett, külön kategóriában mérték össze tudásukat az alsósok és a felsősök. A háromórás küzdelem valamennyi résztvevője fogott halat, összesen 805 kárász akadt horogra. 

Kegyes volt hozzájuk az időjárás, nem zavarta meg se eső, se erős szél az önfeledt szórakozást, ráadásul mindenki értékes ajándékkal térhetett haza Bihari János tógazda, Bakos Róbert polgármester és az Albi Horgászbolt támogatásának köszönhetően. A fiatalok kaptak egy felszerelt spiccbotot, etetőanyagot, a verseny alatt pedig finomságok és üdítők vártak rájuk. 

A szervezők különdíjjal kedveskedtek a legtávolabbról (Tyukod) érkezett és a legfiatalabb (4 éves) versenyzőknek. Az Iskolatónál sporthorgászjeggyel és „halasjeggyel” várhatják a horgászok az amur, a ponty, az afrikai harcsa, a fekete sügér kapását. 

Eredmények

Alsósok: I. Jónás Dominik (10 éves, 82 hal), II. Varga Gusztáv (11 éves, 76 hal), III. Szilágyi Nándor (10 éves, 73 hal) 
Felsősök: I. Barta Barbara (Mátészalka, 11 éves, 86 hal), II. Milák Ákos (Géberjén, 13 éves, 58 hal), III. Harsányi Fruzsina (14 éves, 41 hal). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában