Nyíregyháza

2023.01.24. 09:26

A Gégény Transz kupáját viheti haza a győztes

A 7 fordulós versenyt, fordulónként 15 leosztással, svájci rendszerben rendezik meg.

Várják az ultisokat

Fotó: Illusztráció: MW-archív

A Tiszaberceli Szabadidő Egyesület január 28-án, szombaton 9 órától – regisztráció 8.20-tól – a Nyíri Fészek étteremben rendezi meg a I. Gégény Transz Kupa ultiversenyt. A megmérettetésen mindenki indulhat, aki ismeri és elfogadja a Magyar Ulti Szövetség (Mausz) szabályzatát. 

Hét forduló, tizenöt leosztás A 7 fordulós versenyt, fordulónként 15 leosztással, svájci rendszerben, a Mausz számítógépes párosító program segítségével rendezik meg. A verseny ideje alatt a szervezők korlátlan zsíros kenyérfogyasztást biztosítanak az ultisoknak, a kártyáról és az egyéb szükséges eszközökről is ők gondoskodnak. Az első három helyezett kupát kap – a győztes egy évig őrizheti a Gégény Transz által felajánlott kupát –, de díjazzák a legidősebb, a legfiatalabb és a legjobb helyezést elérő női versenyzőt is. 

Jelentkezni Száraz Lászlónál lehet a 20/358-6390-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen január 26-án 20 óráig, de azok is indulhatnak, akik a helyszínen regisztrálnak. 

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában