Kisvárda

2023.03.12. 15:48

A lapát megvár

A Szomszédnéni Produkciós Iroda dolgoztatja meg a Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ közönségének rekeszizmait március 24-én, pénteken 18 órától.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda

Fotó: Dumaszínház

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs Nem azért mondom című önálló estjével érkezik a városba. Az egész estés műsor azoknak szól, akik elviselik, ha fúr a felső szomszéd, tudomásul veszik, ha váratja őket a telefonos ügyfélszolgálat,  megértik, ha megállítják a biztonságiak a plázában, sőt, még az sem zökkenti ki őket, ha valaki mindenből a „mindenmentest” akarja. Egy előadás azoknak a névtelen hősöknek, akiket nap mint nap idegesítenek, bosszantanak és irritálnak olyanok, akik amúgy is „nem azért mondták”.  Mielőtt a teljes idegösszeomlás szélén agyonvernél valakit egy szívlapáttal, mert azt mondta, nyugodj le, nézd meg a Szomszédnéni Produkciós Iroda műsorát. A lapát megvár – üzenik a Karinthy-gyűrűs humoristák. 

KM


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában