Nyíregyháza

2023.07.22. 07:47

Sóstó Serfeszt: az aranyló nedű ünnepe

Tizenkettedik alkalommal áldoznak a sörcsap oltárán a hűsítő habok szerelmesei augusztus első hétvégéjén.

Szon.hu

Sóstó szívében, a Krúdy terasz és a tó közötti árnyas sétányon közel százféle kis- és nagyüzemi sörből válogathat a tizenkettedik Sóstó Serfeszt közönsége három napon át, augusztus 4–6. között. A különleges sörök mellett kocsmakajákkal, a gyerekeknek népi játszóudvarral, valamint koncertekkel készülnek a szervezők.
A pénteki nyitónapon 17.30-tól lép színpadra a Texas tours, 19.30-tól érkezik a Polip Band, este tíztől pedig a ZZ Copy zenél.

Dalok az új korongról

Másnap már délután fél öttől rockos dallamok keverednek a habok közé. A fellépők sorát a Dynamit Dudes nyitja, 18 órától Száraz Tamás csap a húrok közé, majd fél nyolctól befut a Tibi a hegyről, 21.30-tól pedig a  tornacipős rockerek adnak koncertet. A Tortugának nemrég jelent meg Tiszta című új lemeze, amiről élőben hallhatnak dalokat a rajongók. A Sóstó Serfeszt zárónapján az elektronikus zenéé a főszerep, DJ Mess már délután négytől a leghúzósabb szetteket adagolja a sörözgetőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában