Nyíregyháza

2023.11.28. 11:58

Lions: nagy siker volt a Pöttyös bál

Jó ötlet volt megszervezni a retro partit, több mint százan érezték jól magukat.

L. Tóth Lajos

Girhinyné Ágota köszöntötte a bálozókat

Forrás: Fotó: Első Nyíregyházi Lions Club

A világ legnagyobb egyesületi alapon működő jótékonysági civil szervezetének hazai bázisa, a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége. Ennek markáns, meghatározó tagja az Első Nyíregyházi Lions Club, amely az LCMSZ által adományozható legmagasabb elismeréssel, a Melvin Jones-díjjal rendelkezik. A nyíregyháziak nemrégiben retro partit rendeztek az Alvégesi Művelődési Házban Pöttyös bál elnevezéssel. Nem csak a szórakoz(tat)ásra összpontosítottak: a kiváló hangulatú eseményen dr. Petrus Anna jogász és látó segítője tartottak érzékenyítő bemutatót Cooper kutya segítségével. A látássérültek és a vakvezető kutyák  helyes viselkedéséről beszéltek interaktív módon. Utána a Művészeti Szakgimnázium végzős táncművész-jelöltjei mutatták be a koreográfiájukat nagy sikerrel.

– A rendkívül ízletes, bőséges és változatos, svédasztalos vacsorát Somlyai Béla és csapata biztosította, a báli élőzenét Nagy Zoltán szolgáltatta – közölte Girhinyné Ágota, az Első Nyíregyházi Lions Club elnöke, aki elmondta, hogy a rendezvény teljes bevételét kizárólag jótékony célokra fordítják.

A Lions Clubs International az 1917-es megalakulása óta a világ több mint 200 országában van jelen, a mintegy 46 ezer klubban közel 1,35 millió tagot számlálnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában