Nyíregyháza, Balkány

2024.03.29. 07:24

Nem idegen tőle a szereplés

A balkányi lány először izgult, de nagyon hamar feloldódott a fotózáson.

Csatári Jázmin Abigél

Kovács Kitti élvezte a fotózás minden percét

Fotó: Sipeki Péter

Hatalmas élmény a Tündérszépek jelentkezői számára a fotózás, amellyel a verseny további fordulóira is felkészülhetnek. A 26 éves Kovács Kitti már túl van a portfólió elkészítésén, és szívesen mesélt lapunknak az élményeiről, s a további terveiről. Mint mondta, még soha nem indult szépségversenyen, így amikor meglátta a kiírást, úgy döntött: szerencsét próbál. Köszönhetően annak, hogy volt már fotózáson, nem az alapoktól kellett kezdenie: több évvel ezelőtt szerepelt a Nap szépe rovatunkban. 

Vannak tervei 

– A tapasztalatomnak hála nem volt új a helyzet, de természetesen izgultam – kezdte a balkányi hölgy, aki ennek ellenére egész hamar feloldódott, s magabiztosan mozgott a kamera előtt. Kitti elárulta: nagyon élvezte, hogy több beállításban, különféle ruhákban készültek róla profi képek. – Már nagyon várom, hogy láthassam a végleges összeállítást – tette hozzá. 
Kitti nem egyedül vágott bele ebbe a megmérettetésbe: mellette áll a családja és a barátai is, s mindenben támogatják. – Édesanyám örül a legjobban ennek a lehetőségnek. Nagyon boldog volt, amikor közöltem vele a hírt, hogy jelentkeztem – mesélte. 
A 26 éves Kittitől megtudtuk: gyerekkorában arra vágyott, hogy egyszer színésznő lehessen, azonban végül nem ezen az úton haladt tovább. Pedagógiai asszisztensként végzett, most pedig munkát keres. 
– Jelenleg úgy tűnik, hogy Nyíregyházára fogok költözni, s először egy szoláriumban dolgozom majd – mondta, s kiemelte: a versennyel is vannak tervei, s szeretné tovább képezni magát. – Ha kellemes élményeket szerzek a Tündérszépek versenyen, szívesen jelentkezek majd más hasonló megmérettetésekre is, hogy tovább fejlődhessek – folytatta Kitti, majd azt is hozzátette: hobbiból örömmel foglalkozna modellkedéssel. 
A balkányi lány úgy érzi, a fotózás jót tett az önbizalmának, rengeteg pozitív visszajelzést kapott fotós kollégánktól, de a fodrászok és a sminkesek is bátorították. 

Hatalmas élményt nyújt 

Azoknak a lányoknak, akik még nem mertek kilépni a komfortzónájukból, azt javasolja: kockáztassanak, hiszen nem mindig adódik ilyen lehetőség. 
– Minden nőnek érdemes kipróbálnia ezt a versenyt. Maga a fotózás és az előkészületek is hatalmas élményt nyújtanak – biztat mindenkit. 
Aki szívesen követné Kitti példáját, április 21-éig jelentkezhet a versenyre a szon.hu aloldalán.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye szépségei Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyék hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában