Ingatlanbazár

2023.06.17. 07:00

A hét ingatlana: elegancia és luxus közel 600 négyzetméteren

A helyi ingatlanpiacon kínált ház fotóit nézegetve érezhetjük, hogy mit is jelenthet az igazi luxus, a belső térben található medence kialakításától például egyenesen leesett az állunk. A két telek és a rajtuk elhelyezkedő egy-egy épület szerves egészet alkotnak és mindezt 450 millió forintért kínálják.

“Nyíregyháza belvárosához közel eladó exkluzív ingatlan igényes bútorzattal, beépített eszközökkel. Két telek, és a rajtuk lévő egy-egy épület együtt alkotnak szerves egészet. Az ingatlan két utcáról közelíthető meg. A luxus-igényeket kielégítő, kétszintes lakóépületben nappali, konyha, dolgozó-, lakó- és fürdőszobák kaptak helyet. Falait és padlózatát nemes agyagokkal burkolták, a helyiségekben egyedi tervezésű és kivitelezésű bútorok találhatók. A kellemes pihenést medence és szauna biztosítja. A medencetérből a teraszon áthaladva jutunk a gyönyörű, szakszerűen gondozott növényekkel teli kertbe. Itt jakuzzi és fedett sütő-pihenőhely ad lehetőséget a kinti időtöltésre. A másik épület földszintjén több állásos garázs, emeletén társasági összejövetelekre alkalmas, kényelmesen berendezett tér áll rendelkezésre. Az épületek összes alapterülete 594 m2, a telkeké 1310 m2.[…]” 

További nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában