katvéd

2019.06.03. 09:07

Autó ütközött gázórának, avar lángolt, méhek rajzottak

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a hétvégén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az elmúlt hétvégén több balesetnél és tűzoltásnál is közreműködtek a megye tűzoltói:

Szombat este egy személygépkocsi kerítésnek és egy gázórának ütközött Nyírmeggyesen. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a helyszínt biztosították a gázszolgáltató kiérkezéséig. A balesetben nem sérült meg senki sem.

Vasárnap délután a 4918-as számú főúton Nyírcsaholy és Fábiánháza között két jármű összeütközött. Szükség volt a mátészalkai hivatásos tűzoltók munkájára, ugyanis egy személyt kézi erővel emeltek ki a roncsból.

Nyíregyháza területén kigyulladt egy szeméttároló edény, továbbá öt alkalommal száraz fű és avar égett. A tüzeket a városi hivatásos tűzoltók oltották el.

Ura községben kigyulladt egy harminckét négyzetméteres ház.

A mátészalkai és a fehérgyarmati hivatásos, valamint a csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, ezért a négyfős család rokonoknál helyezkedett el.

A hétvégén Mátészalkán és Nyíregyházán egy-egy méhraj eltávolításához kértek technikai segítséget a helyszínen tartózkodó méhészek a helyi hivatásos tűzoltóktól.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában