Az elmúlt 24 órában történt

2019.08.26. 11:32

A padláson keresztül jutott be a rabló Csengerben

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. augusztus 25-én történt rendõrségi eseményeibõl.

Forrás: Illusztráció / dreamstime

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 21 éves csengeri lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. augusztus 24-én este egy csengeri családi ház melléképületén a cserepeket megbontotta, majd a padláson keresztül bejutott a helyiségbe, ahonnan különböző használati tárgyakat tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az eltulajdonított tárgyakat a gyanúsított lakóházában megtalálták, és visszaadták a tulajdonosának.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2019. augusztus 25-én 18 óra 30 perckor egy személygépkocsival közlekedő kínai állampolgár. A rendőrök az ellenőrzésre átadott vezetői engedélyről megállapították, hogy az fiktív okmány. Az egyenruhások a 40 éves külföldi férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában