bűnügy

2020.02.03. 09:46

Játszóházat rongáltak a nyírbátori aranyifjak

Egy 51 éves férfit pedig kiskorú veszélyeztetése miatt tartóztatta le a Készenléti Rendőrség – az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2020. február 2-án Mátészalkán intézkedés alá vontak egy 51 éves csemői lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Budapest Környéki Törvényszék kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rongálás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 17 éves és egy 18 éves nyírbátori lakosokkal szemben.

Az eljárás adatai szerint a két férfi 2020. február 2-án este Nyírbátorban megrongált egy játszóházat. A rendőrök a két helyi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában