Az elmúlt 24 órában történt

2021.02.24. 09:37

Körözték, elkapták a hamis vádaskodót

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai 2021. február 23-án elfogtak egy 36 éves nyírmihálydi lakost. A férfi ellen a Debreceni Járásbíróság hamis vád bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a rendőrök előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 23-án igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő rétközberencsi lakost. A 33 éves férfi úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett járművel, hogy őt a Kisvárdai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2021. február 23-án egy személygépkocsival közlekedő 32 éves baktalórántházi lakossal szemben. A járművezető az általa vezetett gépjárművel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában