bűnügy

2021.07.23. 09:04

Kisteherautót vezetett jogsi nélkül Vásárosnaményban – őrizetben a helyi férfi

Rendőrségi hírek megyénkből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2021. július 22-én Baktalórántházán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 27 éves szamosszegi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 22-én Vásárosnaményban ellenőriztek egy kisteherautóval közlekedő 44 éves helyi lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 22-én elfogtak egy 47 éves tiszaeszlári lakost. A férfi ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában