Nyíregyháza

2021.08.27. 08:22

Félrerántotta a kormányt, hogy elkerüljön egy balesetet, mégis ütközött

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: nyiregyhaza.hu

Fűkaszálást végző traktornak ütközött csütörtökön egy személygépkocsi Ököritófülpösnél, a 4931-es úton. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt. A munkálatok idejére félpályás útzár volt az érintett szakaszon.

A baktalórántházi Petőfi utca forgalmát több leszakadt ág és kidőlt fa akadályozta tegnap, félpályán tudott haladni a forgalom. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg a fennakadást. A nyíregyházi Tornácos utcában egy nagy fa ágai lehasadtak, a forgalmat veszélyeztették. A szabolcsi megyeszékhely hivatásosai létrás járművel avatkoztak be.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap délelőtt a nyíregyházi Ady Endre utcában. A sofőr félrerántotta a kormányt, hogy elkerüljön egy balesetet, egy másik járművel való ütközést. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt.

Öt hektáron égett az avar Nagyhalász és Tiszarád között csütörtökön. Ibrány önkormányzati egysége puttonyfecskendővel, kéziszerszámokkal fékezte meg a lángokat. A tuzséri Tölgyes út mögött területen száz négyzetméteren alacsonyfüves vegetáció égett. A záhonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Tarpán, a 4127-es út melletti árokparton húsz méter hosszan lángolt a száraz fű. A helyi önkéntesek oltották el a kisebb szabadtéri tüzet. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában