HŐS

2021.12.13. 14:49

3 méteres kapun átmászva oltotta el az égő kisteherautót egy fiatal hölgy Tunyogmatolcson!

Egy kisteherautó műszerfala égett tegnap délután Tunyogmatolcson - olvasható a Katasztrófavédelem napi összefoglalójából.

Forrás: haromhatar.hu

A bejelentő porral oltó tűzoltó készülékkel megszüntette a lánggal való égést, a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az izzó részeket oltották, átvizsgálták a járművet.

Szabadnapos rendőr leányával, a 22 éves Molnár Kirával hajtott el a Tunyogmatolcs végén lévő autókererskedés mellett, amikor a fiatal hölgy észrevette, hogy az telephelyen belül lángok csapnak fel kisteherautóban.

Értesítették a tulajdonost és a tűzoltókat, miközben Kira a több mint három méter magas kapun átmászott, és az autójukban lévő porral oltó készülékkel eloltotta a lángokat.

A fiatal hölgynek nem okozott gondot a kapu átugrása, Megye I.-es játékvezetőként a mindennapos mozgás az élete része.

Kira azonnali cselekvése nagyobb kártól óvta meg az autókereskedés tulajdonosát, mivel időben elkezdte az oltást a tűz nem terjedt tovább sem más autókra, sem a kereskedés irodahelyiségére.

A Katasztrófavédelem információja szerint a tüzet vélhetően elektromos meghibásodás okozta, személyi sérülés nem történt.

Forrás: haromhatar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában