Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.07.29. 08:15

Ittasan, jogsi nélkül furikázott az apagyi férfi - Meg is lett a következménye

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. július 28-án elfogtak egy 33 éves olcsvai lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy 19 éves nyíregyházi lakost 2022. július 28-án délután Nyíregyháza külterületén. A rendőrök megállapították, hogy a segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi a jármű vezetéséhez érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő apagyi lakost 2022. július 28-án éjjel Nyíregyházán. A 27 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában