Gyorshajtás

2022.11.07. 10:42

Ez durva! Ennyivel repesztett a nyíregyházi elkerülőn - ráadásul jogsi nélkül

Az elmúlt 24 órában történt.

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 6-án elfogtak egy 54 éves tiszadadai lakost. A férfi körözését a Tiszavasvári Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 6-án elfogtak egy 26 éves kántorjánosi lakost. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő gödi lakost 2022. november 6-án Nyíregyházán külterületén miután 158 km/h sebességgel hajtott a 403-as úton, ahol a megengedett legnagyobb sebesség 90 km/h. A rendőrök megállapították, hogy a 32 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette, valamint, hogy vele együtt utazó élettársa úgy engedte át a férfinak a jármű vezetését, hogy tudatában volt annak, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őket előállították a rendőrkapitányságra. A férfivel szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési, a gyorshajtás miatt közigazgatási eljárást, míg női utasával szemben járművezetés tiltott átengedése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek. A rendőrök a gépkocsivezetőt és utasát is őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában