Lebukott

2023.01.20. 11:38

Nyíregyházi szoliban videózta le a meztelen nőt!

Vádat emelt az ügyészség az ellen a középkorú férfi ellen, aki szoláriumban akart az éppen felöltöző fiatal nőről felvételt készíteni, de lebukott.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A vádirat szerint a férfi idén tavasszal az egyik nyíregyházi szoláriumban vett igénybe szolgáltatást, amikor meghallotta, hogy a mellette lévő kabinban egy fiatal nő van.

Elhatározta, hogy képfelvételt készít róla, ezért amikor a sértett a szoláriumgép használatát befejezte, és elkezdett felöltözni, a mobiltelefonját a kabinokat elválasztó fal alá tartotta, és videofelvételt készített a szomszédos kabinban éppen felöltöző sértettről.

A nő észrevette a férfi telefonját, gyorsan felöltözött, kijött a kabinból, majd kérdőre vonta a vádlottat. A férfi először önként átadta neki a telefonját, amelyben a sértett megtalálta a róla készült 5-6 másodperces videofelvételt, majd amikor meghallotta, hogy a sértett értesíti a rendőrséget megragadta a nő csuklóját, erővel elvette tőle a készüléket, és kitörölte a felvételt.

Az ügyészség a bűncselekményt tagadó férfivel szemben vádat emelt, bűnösségéről a Nyíregyházi Járásbíróság fog döntést hozni.

- Dr. Borsodi-Buss Emese, helyettes sajtószóvivő -

Címkék#szolárium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában