Baleset

2023.02.13. 08:17

Kisbusz hajtott a textilárut szállító kamionba

Tiszavasváriban két helyszínen keletkezett tegnap szabadtéren tűz. A Fehértói utcában száz négyzetméteren lángolt a száraz fű és avar, a Víg utcában hatvan négyzetméteren. A helyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal, puttonyfecskendővel, gyorssugárral avatkoztak be a helyszíneken.

Két baleset után is szükség volt a szabolcs-szatmár-beregi tűzoltók beavatkozására. A 49-es főúton, Mátészalkánál egy kisbusz hátulról belehajtott egy textilárut szállító kamionba. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisbuszt, majd a forgalmi akadályt megszüntették, a helyszínt átadták a rendőrségnek.

A kisvárdai Városmajor utcában két személygépkocsi frontálisan ütközött. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Uszkán a Fő utca egyik családi házának kéményében, Nyírbátorban a Gyulaji utca egyik ingatlanának kéményében izzott be lerakódott korom vasárnap. A fehérgyarmati és a nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a parázsló részeket. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés egyik helyszínen sem történt. Az esetekről értesítették a kéményseprőket.

A kémény melletti tetőgerenda izzott be és füstölt vasárnap este egy tiszateleki, Kossuth utcai házban. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel és egy gyorssugárral szüntették meg a gerenda és a rétegelt padozat izzását. Az esetről értesítették a kéményseprőket. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában